Followers

aku suka 'LIKE'..nak ikut ke tak ku tak kisah pun...

| Wednesday, January 5, 2011 | |
salam kepada semua...diharap kalian ceria ok..huhu kat seremban sekarang hujan lebat dan angin yang bertiup kencang...sudah mula rasa sejuk..weee..

berani pula aku update waktu tengah hujan..takut pulak petir dan guruh segala bagai...waaa..






ok la..haaa lebih baik aku terus saja kan..aku suka LIKE kat ruangan bloggers..senang sikit..siapa-siapa ada ruangan LIKE tu beruntung la ye..hehehe..tapi aku sendiri tak ada benda tu..huhu..macam mana nak buat ea?kongsi sikit..:)

lagi satu..bila dah jengah je kat mana-mana bloggers mood nk beri beri komen kena ada gak..ye la bila nk beri komen terbantut sebab lebih kurang jugak komen yang diberi oleh bloggers lain..kalu ada ruangan LIKE tu lagi memudahkan kerja aku...ngehngeh..nampak sangat aku malas nak komen..:p

'silent reader' memang jadi habit aku..tu pon kecoh nak bagitau orang..ahh aku tak peduli..aku tak kisah...=__+..
haaa jika siapa-siapa juga nak suruh aku 'follow' blog kalian tinggalkan ruang kat shoutbox tu..tak pun tinggalkan je kat ruang komen..senang kan..aku pun jenis tak kisah kalu tak 'follow blog aku..janji yang ikhlas je yang nak 'f0llow'..sebab aku jenis yang 'kejam' gak la dulu-dulu..nk suruh orang follow blog aku..aku mula la 'chat' kat ruangan SB..'i dah follow u n follow me back'..jadi aku dah tak mahu guna kaedah tu..buat orang menyampah lagi ada kan..=___=

4 comments:

Trackback by BUNGA January 5, 2011 at 3:15 AM said...

saya pun kdg2 tak tahu nak komen apa kat entry org sbb apa yg nak dikomen dah ada org komen dulu.. kalau ada 'like' tu bagus jugakla kan.. mcm fb :)

Trackback by dayana January 5, 2011 at 4:01 AM said...

yup betul..yang penting ada LIKE tu kan...lagi memudahkan kije..tapi macam mana nak buat ea?

Trackback by Rara Farah January 5, 2011 at 5:44 AM said...

xletak pon butang like tuh sbb...erk..sbb xde sbb...keh3

Trackback by Sephi Sephia January 7, 2011 at 5:23 AM said...

Suka tinggalkan komen daripada like. Hm...terima kasih sebab selalu like saja entry akak.

=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...