Followers

hari ini hari gembira..walaupun bosan..

| Thursday, December 30, 2010 | |
emmm...
semuanya bergembira Malaysia menang..
huhu..pujian melambung tinggi..*sengeh..
syabas...



******



seharian aku dibilik...
petang tadi ada mesyurat tapi
terbatal pulak di saat akhir..*ceh..
jadi lepak saja mengadap laptop
yang baru saja berkhidmat 3 tahun..*poyo



****


(google)


malam ni roomate ku iza buat kek
aku hanya lihat dia buat je
tengok gitu-gitu je..*siyes tak lawak..
minta perut diisi
tapi kek dalam peti dulu..
tunggu masa yang sesuai nak makan kek..*dah tak sabar sebenarnya nak makan..
setia menunggu walaupun perut dah berbunyi..*emm..yum..yum..





nota kaki:
:rajin roomateku buat kek hari ni..
:aku tunggu nak makan saje
:lebih kurang 4 hari kami hanya berdua di rumah sewa..
:pagi keesokannya menunggu ketibaan housemateku di muka depan pintu..:P

1 comments:

Trackback by Sephi Sephia December 31, 2010 at 5:19 AM said...

Diela,

Terima kasih banyak sebab selalu share entry blog akak di facebook. Hargai sangat!

Selamat tahun baru ya, dik.
Semoga segala impian akan tercapai.
Selamat maju jaya dan terus ceria

^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...