Followers

::Baru Sampai Melaka..Terus balik kampung::

| Friday, September 3, 2010 | |
salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya buat bloggers sekalian..di harap semuanya perjalanan balik ke kampung halaman masing-masing...

emmm seharian ku tak berblogging..hari ni baru dapat peluang mengisi entry apa yang berlaku semalam dan hari ini...

dengan serba ringkasnya, semalam aku dan syaf pagi-pagi lagi pergi ke sekolah Sk Gadong Jaya Seremban cz kena follow up untuk seminar keibupaan dan berbincang dan berbual dengan guru kaunseling cikgu Zuraidah...Alhamdulillah, memudahkan kerja kitorang time ke sekolah tu...

lepas tu aku cabut nak balik melaka cepat-cepat..dah la khamis tak dapat balik..cz meeting sampai ke petang..dah siap packing beg nak balik dah waktu tu...huhuhu...jadi kena la balik hari jumaat..aku balik melaka pukul 2 petang semalam sampai plak kat sana pukul 4 petang...dah sampai rumah kan ..mak aku bilang balik kampung lepas berbuka puasa...

dalam masa yang juga kena ambil abah aku kat Kuala Lumpur..mak aku la drive dari melaka ke KL nk ambil abah aku..dah sampai sana abah aku plak drive n terus balik kampung kat kemaman..ni pun baru je sampai pukul 3.30 pagi tadi...huhuhu..penat sehhh.tido je dalam kereta..hehe...

aku juga nak ucap terima cz kamoo semua selalu juga singgah blog aku yang memang tak seberapa ni..n entry pun entah apa-apa kan..aku pun first time sambut raya sebagai seorang bloggers..memang seronok..tak terucap dengan kata-kata nih..wakakaka..:P

3 comments:

Trackback by Azwandy Bin Muhamad September 3, 2010 at 2:20 PM said...

Salam...Selamat beraya di kmpg...

Selamat hari raya juga utk dayana & keluarga...

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin September 3, 2010 at 2:48 PM said...

awal balik kampung..heheh..selamat hari raya

Trackback by dayana September 3, 2010 at 11:40 PM said...

Azwandy: terima kasih cikgu Azwandy...selamat hari raya buat Azwandy sekeluarga...=)

Hawa: selamat hari raya hawa..nti jangan lupa datang rumah k..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...