Followers

::pergi ke SK LUKUT::

| Tuesday, September 28, 2010 | |
salam semua..
ini ahli kumpulan kami seperti gambar di bawah nie..
sowang lagi member tak dapat hadir...
pagi tadi kami pergi ke SK Lukut kat port Dickson..
cz pemberitahuan kat pihak sekolah ada pindaan tarikh dan masa program....
tarikh dan masa program untuk Sk Lukut pada 3 haribulan 10 nie sesi pagi pukul 8.30 pagi hingga 12.30..
pastu surat pindaan dan borang keahlian program anak angkat KTA tu kena edarkan di setiap pelajar tahun 5.wajib bagi pada kat ibubapa diorang...
n then borang keahlian tu kena serahkan semula kat kitorang time waktu rehat..

duk kantin jap..
meh sini ku perkenalkan nama member..huhu.. dari kiri namanya zupki,aku baju kaler hijau tu..ahaksss..:P
dari kanan namanya zulfadzli dan aisyaf


huhuhu..muka masing-masing tengah lapar dah nih...

time rehat...tengok gelagat diorang...macam-mcam kerenah...teringat plak zaman ku sekolah seperti diorang..hehe..

haaaa..sorang lagi kawanku namanya haiza..yang duk tengah makan...
time nie baru dapat makan..tempat dewan makan guru...



time posing jap sebelum balik...hehe....
emmmm sebelum balik sempat lagi posing kat kereta sowang cikgu mana tah
cz kat kereta tu ada 3 huruf no plate...pe 3 huruf tu..mb ada yang paham kot..mula2 tu aku blur..rupa-rupanyer di sebalik 3 huruf tu..ada word yang tak elok..huhuh..
jadi ku tak upload gambar kat cini...




5 comments:

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin September 28, 2010 at 7:19 PM said...

wah lepas ni dapat cikgu lah ko..heheh

Trackback by dayana September 28, 2010 at 9:10 PM said...

mb dapat title cikgu yg tak diikhtiraf...hehe...=)

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin September 28, 2010 at 9:26 PM said...

haha...dapat suami cikgu ok gak

Trackback by dayana September 28, 2010 at 10:36 PM said...

huhuhu..lambat lagi tu cik awe..hehe..

Trackback by Mine story June 24, 2011 at 2:30 AM said...

sy sekolah kat SK LUKUT.. laen kali dtgla lagi ye... hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...