Followers

kesibukan melanda diri..ahaksszz...

| Sunday, October 24, 2010 | |

(google imej)

salam semua..harap semua ceria-ceria selalu..dan senyumlah selalu yerk..
senyum-senyum kambing pun tak pe..huhu..apa lah aku melalut nie..ting-tong..
ok-ok..dah tiga hari dah update blog aku..ada ke yang nak singgah blog aku..huhu..
ahhh lantak la..yang penting diri sendiri kena hepi..dan tak jadi bizi body hal orang lain..uhukuhuk..terbatuk la plak..

seharian keluar dari padi hingga petang ke sana ke mari pergi rumah parent cz hal projek anak angkat kolej aju hari tu..kena pergi rumah ibubapa pelajar sekolah..dari rumah ke rumah pulak tu..ye la nak kena amik tau pelajaran anak-anak mereka tu macam mana..subjek apa anak mereka lemah..tak pun kitorang tanya sendiri anak mereka hal pelajaran..
sejak seminggu nie asyik ke rumah parent je..huhu..
minyak kereta hari-hari gamaknya kena isi selalu..uhuhu..

kitorang kena pergi daerah paroi,ampangan, semdayan, sikamat..huhu..semua rumah parent jauh-jauh..lebih-lebih lagi kalu keluar macam nie memang asyik makan kat luar kadang-kadang tak sempat nak makan..uhuhu..
emm apa pun malam-malam mesti nak rehat secukupnya..
sebelum tu jengah-jengah mukabuku tak pun blogwalking dulu itu pun kalu sempat jengah..
ok..aku ucapkan terima kat bloggers atau siapa-siapa yang selalu singgah blog ku..
wassalam..peace no war..senyum sokmo deh..=)

2 comments:

Trackback by Q October 25, 2010 at 6:32 PM said...

teruskan menulis. yang penting kita hepi kan..kan..kan..

Trackback by dayana October 26, 2010 at 5:52 AM said...

betul-betul tu..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...