Followers

selera tinggi...

| Monday, November 22, 2010 | |
(google imej)


salam semua..
emmm rindunyer...
rindu sebab lama betul tak update blog...ahaksszz..
dah seminggu tak memenuhi ruangan blog aku...huhu...
macam mana raya korban yang lalu...?meriah tak?
aku balik kampung hari tu my mom ambil aku dari seremban dan ambil abah ku kat
kl plak..n then terus balik kampung...dalam 5 hari kat kampuung
tapi petang raya dah balik melaka plak...huhu
tautau je la kan..kalu raya korban dapat daging punyer lah banyak..
tapi ada lagi yang layak dapat daging tu..emmm tp tu la rezeki pulak
melimpah ruah...my mom pon masak la daging sambal tumis dan sup tulang...
makan..makan dan makan..daging..punyer la sedap weiii..
bila dah makan banyak..jadi pening kepala aku weii...sapa suruh ko makan
banyak..ngehngeh.....
rasa macam lama tak makan daging...huhu..ok tipu je...ooppss sori...
tiba la masanya untuk mengurangkannya..hehe...
bila dah kenaikan berat badan dah domok...kena la kurang makanan yang berlemak...
huhu....ye la bila dah makan benda sedap dah tak ingat dunia dah..main lanyak atau
sebedal-bedalnya..hehe...

2 comments:

Trackback by Khumaera Ismail November 22, 2010 at 5:09 AM said...

hehehe..sampai skrg mkn daging.. =)

dear..minta jasa baek..
Alhamdulillah...Maera tpilih top ten CST Contest Our True Love Story..Vote for me~!! mmuahh..syg u dear..yang no 3 tau =)

CST PRODUCTION CONTEST OUR LOVE STORY

Trackback by Sephi Sephia November 22, 2010 at 9:17 PM said...

Salam

Diet balik...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...