Followers

adushhhh...tersalah call lagi...

| Thursday, November 11, 2010 | |



salam semua...
hari ini berlaku tanpa aku duga...adesss...
aku tersalah call lagi...ni dah masuk dah kali kedua..
T_____T
mulanya aku call nama guru kaunseling untuk aku tanya mengenai
surat maklum balas ibubapa pelajar untuk
program anak angkat Kolej Alpha...
time tu aku dah call dua kali dia jawab...
masa kali pertama aku call ok, katanya surat akan hantar kat pejabat
tengahari tadi aku call buat kali kedua tanya perkara yang sama..
tapi kali ni suaranya macam nak tak nak bercakap dengan aku dan terus dia letak telefon..
dalam hati ni masa tu..huhu..tersentap juga...
aku n myroomate pergi untuk aku berjumpa dengan guru berkenaan..
tapi aku pula rasa keliru..ada yang kata ada guru lain plak yang handle surat maklumbalas...
huhu..mati kutu aku dibuatnya...balik dari sekolah dengan perasaan kecewa..waaa..
pastu aku tengok balik nombor telefon dan nama guru tu kat hp aku...
ishh takkan lah aku salah call plak..tp hati ni rasa macam dah tak sedap hati plak time tu..
sekejap rasa betul yang aku call tu guru..takut-takut yang aku call tu parents...waaaa...
bila aku kaji dan berfikir banyak kali..
arghhhh memang aku rasa dah salah call....dalam kepala otak aku ni macam mana aku nak buat...dah la geng aku tak tau...T______T
disebabkan nama guru dan parent tu sama...adusssss...
cara penyelesaian..aku mesej balik..minta maaf banyak-banyak...
bukan aku sengaja suka-suka hati buat salah...
ini berlaku di luar jangka...
bukan juga sengaja cuai atau leka...
ini betul-betul cubaan....waaaaaa...T_______T

2 comments:

Trackback by adamzico November 11, 2010 at 6:23 AM said...

sabar ya.. human do make mistake BUT we learnt from it.. dont we?

Trackback by dayana November 11, 2010 at 6:55 AM said...

ya..kesabaran tu penting....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...