Followers

Yaadon Ki Baarat..cerita hindustan lama..mengimbau kembali...

| Monday, November 29, 2010 | |

(google imej)

Assalamualaikum semua...
di pagi hari ni senyum senyum lah selalu..
jangan buat monyok je tau..*sengeh*
nanti rezeki tak mudah masuk..
harap semua kerja yang dilakukan hari ni lebih baik dari yang sebelumnya...
amin...

pagi semalam ku tidur hanya 2 jam lebih rasanya..
gara-gara "excited" sangat nak tengok citer
"YAADON KI BAARAT"
emmm pernah tak tengok citer tu?
cerita hindustan lama punyer tahun 1973..
cerita ni waktu ku kecik dulu tengok cerita dengan ibuku..
ibuku masa tu sanggup rakam cerita tu guna tape video...hehe..
anak beranak tengok cerita ni...kelakar bila teringat semula...
sebab ibuku dulu pun kaki tengok cerita hindustan
tapi sekarang memang kurang sangat nak tengok..
nak tahu kenapa anda mesti tahu kan filem hindustan sekarang ni tak best
macam dulu punyer..memang jauh berbeza filem-filem dulu dan sekarang kan...
kalau yang tahu kisah yang ku n3 kan kat sini ia tahulah jalan cerita nya macam mana..hehe
lagu-lagu dalam cerita tu semua best...

nota kaki: terima kasih roomateku tolong men"download"kan cerita tu..sama-sama tengok cerita tapi masing-masing guna laptop sendiri-sendiri..nak tengok sorang-sorang baru ada"feel"..*sengal..poyo..sengeh*

2 comments:

Trackback by sugar2 kapas strawberry November 29, 2010 at 8:12 PM said...

still suke tgk mohabbatein dr dlu smpai skang.setiap kali tgk mesti kena sediakan tissue..hehehe

Trackback by dayana November 29, 2010 at 8:16 PM said...

salam...

haaa cerita tu best gak..hehe..ada 3 jejaka macho..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...