Followers

alkisahnye malam kelmarin...

| Sunday, November 28, 2010 | |
(google imej)



Assalamualaikum...
apa khabar semua?
diharap aktiviti yang dirancang dapat dilakukan sebaik mungkin ea...
setelah dua hari aku tak update blog walau ada entry nak dikongsikan..
walaupun n3 yang dicerita memang tidak memang tidak se gah mana pun...wakaka...
kadang-kadang tu amik mood nak update..time malas tu memang tak kuasa nk update..
ceh..pengakuan ikhlas tuuu..huhu..
pagi-pagi dah blogwalking sampai la tengahari tadi walaupun tak tinggal jejak pun dimana-mana..
huhu..pengakuan lagi nih...


ni punyer cerita malam kelmarin..kerana baru hari ni mood nk update...cait!!
myroomate la kan dengan tiba-tiba nak makan kuaci..tergerak hati tak nk kuar malam-malam
tapi ikut hati gak malam tu nk gak main kunyah-kunyah makanan..
abis tu ko nak kunyah pe hah?!!..
aku pun dengan rela hati ikut myroomate kuar nk beli kuaci..
beli kuaci dekat dekat petronas..sebelah tu plak ada taman yang di panggil CITY PARK SEREMBAN DUA...

haaa dh dapat kuaci yang dihajati..aku dan roomateku terus pergi ke taman tu..
woooo..pergi taman tu malam-malam...seram sejuk kaki ku masa tu..tapi tak tau nape..
jeng..jeng..jeng...
kami berdua duduk kat tangga berhadapan dengan tasik buatan...huhu..
gelap gelita juga walaupun banyak lampun di sekeliling taman tu..
skodeng-skodeng gak pasangan yang yang hangat bercinta..wakaka...
makan n makan kuaci tu sambil-sambil tengok sekeliling..

n then terdengar la wisel..rupanyer dari parguard...kira macam meng'halau' pasangan
bercinta meninggal tempat tu..
kami berdua lihat dari jauh je dengan bayang-bayang manusia-manusia...huhu..
emm dh dengar wisel tu..
kami pun lihat pakgard tu macam nak ke arah kami...
kami pun memang dah rase nk balik setelah kami duk makan kuaci kat situ...
pakguard tu tak ke arah kami..
kami terus berjalan nak balik..
pastu tiba-tiba je parkgard tu tegu kami

"kamu berdua kan yang duduk kat tangga depan tasik tu kan"\
"ye kami berdua duduk kat situ"
"pakcik amik gambar kamu berdua kat situ..sebab ada pasangan duduk-duduk lagi kat kawasan ni.."
"00000..."..
"kamu tak perasan ke pakcik amik gambar kamu berdua"
"tak..(dalam hati ku..mana la tau...tak perasan..kawasan separuh gelap dan terang macam nak perasan..huhu..lebih-lebih lagi time kami makan kuaci..hehe..)
"kat sini dah de kes bunuh kat taman ni..budak sekolah menengah kena bunuh sebab bfnyer hentak dengan helmet...kalu nak putus cinta pun..jangan la sampai nk berbunuh-bunuh,,"..pakgurd cerita tuuuu...huhu...
"dah lama kes bunuh tu berlaku?"kami berdua tanya..
"dah lama dah...sebulan yang lalu.."
"uishhh..baru lagi tu pakcik..."..(patut la seram sejuk je kaki bila nk jejak kat taman tu malam kelmarin..huhu...)
ni la first time aku kuar malam nk g ke taman tu....huhu...kuno betul aku ni...

3 comments:

Trackback by Sephi Sephia November 29, 2010 at 1:01 AM said...

Diela

Taman tu kat mana?
Isk...sampai ada kes bunuh kat situ? Entah2 berhantu pulak selepas ni..hehe

Trackback by sugar2 kapas strawberry November 29, 2010 at 2:19 AM said...

uishhh...macam2 la kes..bunuh sana bunuh sini

Trackback by dayana November 29, 2010 at 7:40 AM said...

sephi sephia: kat seremban dua...tu la saya pun baru dapat tau..ishh memang menakut kan..hehe..



sugar2 kapas strawberry: betul..dunia sekarang dah tak selamat dah...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...