Followers

::Dah Jadi Fobia Giler::

| Thursday, August 26, 2010 | |
  1. huhuhu..aku dah jadi fobia...terbayang-bayang video yang ditayang sendiri kat mata aku nih...rasa pening-pening..loya-loya...kusss semangat...nak tau kenapa jadi macam ni...
  2. berlaku kemalangan di depan mataku sendiri pagi tadi..berlaku dengan begitu pantas...pagi-pagi lagi hampir pukul lapan aku,mak dan adik bongsuku Mia nak pergi ke poliklinik Ayey keroh...masa tu la berlaku kemalangan depan mataku sendiri dekat dengan Bukit Jelutong berhampiran plak dengan kampung sungai Putat Batu Berendam, Melaka..
  3. apa yang aku lihat kereta nak masuk sight kanan n then crash dengan motosikal..
  4. lelaki yang bawa motosikal tu melambung di udara pastu tercampak plak dalam longkang...Ya Allah masih terbayang-bayang lagi ketika menulis entry ni...aku dah jadi fobia dengan motosikal...
  5. aku harap lelaki tu selamat...
  6. aku,mak dan Mia meneruskan juga perjalanan ke poliklinik...cz adikku semput malam semalam sukar dia nak bernafas...keadaan aku juga masa tu dah rasa lain macam dan fikir yang bukan-bukan dengan kejadian tu...

7 comments:

Trackback by maslinamansor August 26, 2010 at 3:27 AM said...

kalau jadi depan mata memang lama la nak lupakan...

Harap2 lelaki itu selamat..

Trackback by dayana August 26, 2010 at 3:58 AM said...

tu la..saya pun harap cam tu juga...amin..

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin August 26, 2010 at 7:30 AM said...

MasyaAllah...aku pernah excident ngan kawan2 satu kereta..kami terlanggar motor..selamat tak da pape..

Trackback by dayana August 26, 2010 at 8:06 AM said...

hawa: aku dah betul2 fobia..xmo aku naik motor...huhuh...

Trackback by ♫ Nor LiYaNa SaNa'a ♫ August 26, 2010 at 10:13 AM said...

dah dah..x payah nk bayang2 lagi..mu pergi award lagi bagus dari blog aku..awawawa

Trackback by Gerakan Timur August 26, 2010 at 10:29 AM said...

HITAM PUTIH KEHIDUPAN...

Trackback by Aniza August 26, 2010 at 11:54 PM said...

Salam

Dayana, janganlah sampai fobia. Isnya-Allah, nanti okeylah tu. Saya pun ada pengalaman macam tu tapi lagi dahsyat. Live siap pecah kepala lagi. Eh, tak mahu cakap lagi. Nanti tak lalu makan pulak..hehe

Salam Nuzul Quran ye :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...