Followers

::Hari-hari yang baik pada hari ini..:D..::

| Saturday, August 14, 2010 | |
salam semua...
emmm ambil mood sebelum nak buat entry nie...dan tadi dah jelajah blogwalking dulu...
berjam-jam gak jelajahnya tu..huhu...
baru sekarang ada mood...poyo..:P
sewaktu berbuka dengan keluargaku memang menyeronokan...
merapatkan lagi hubungan kekeluargaan...
ada hikmahnya juga ku balik melaka bersama abahku...bersyukur sangat-sangat..
tapi yang sedihnya adikku sanaa tidak ada bersama ketika kami sekeluarga berbuka puasa cz dia masih lagi belajar di Kota Bharu...
ibuku menyediakan juadah berbuka puasa yang simple seperti koktel yang dicampur dengan agar-agar..cokodok nangka dan tembikai...emmm memang menyelerakan..
lepas tu kami sekeluarga pergi makan mee goreng yang berdekatan dengan Masjid Tengkera...
taim tu adikku sanaa call ku semasa ku sedang makan mee goreng...dia kata kawannya adi nak hantar baju raya kat rumah...jadi kawannya letak baju raya kat atas meja diluar rumah ku...
emmm dalam fikiranku mesti lah nak testing baju tu..hehehe...
bila dah kenyang dan dah sampai umah..ku pun apa lagi ambil bungkusan tu yang ada atas meja...ku pun testing la baju adikku punyer...
testing plak depan cermin..hehehe...adikku sanaa jangan marah tau...dah testing dah pun..ahaksss...:P
adikku ku suruh ku snap baju tu dan hantar melalui mms...
tak sabar-sabarnyer dia nak tengok baju kawan dia bagi tu..hehe...
excitednyer bukan main...
adikku sanaa kata kawannya adi tu nak tengok dia pakai baju tu taim dia nak beraya di rumah kami nanti...memang sah-sah lah adikku sanaa tak sabar nak pakai baju kurung tu..heheh..
...sanaa..rindunya sama kamoo...

4 comments:

Trackback by Azwandy Bin Muhamad August 14, 2010 at 12:31 PM said...

Wah, sudah ada baju utk beraya ke?

Trackback by dayana August 14, 2010 at 1:13 PM said...

saya belum ada lagi..huhuh..adik saya ada la..:D

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin August 14, 2010 at 3:27 PM said...

aku tak da baju raya tahun ni..sebab abah aku dah pencen...hehe

Trackback by dayana August 15, 2010 at 3:34 AM said...

ala hawa beli la 1 ke 2 pasang...hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...