Followers

::Hantar Brochure::

| Wednesday, August 18, 2010 | |
salam Ramdhan...
ni punyer cerita pagi...
pada pukul 9.30 pagi tadi kami berlima pergi ke SK Taman Tuanku Jaafar 1 dan 2
iaitu dua buah sekolah..
roomateku iza pegang dua buah sekolah tu..
tujuan kami pergi ke dua buah sekolah adalah untuk
menghantar brochure atau borang pendaftaran kepada pihak sekolah..
mengenai program seminar keibubapaan untuk tahun 5
yang akan dijalankan lepas raya nanti..
Bila kami tiba di sekolah SKTTJ 1 Datin Rubilah tiada kerana
beliau berada di Mekak mengerjakan umrah..
jadi kami berjumpa dengan GPK Koku..
Sekolah tersebut bersetuju dengan program tersebut..
n then kami ke sekolah SKTTJ 2..ia berdekatan dengan SKTTJ 1..
jadi kedua-dua buah sekolah tersebut bersetuju dengan program tersebut..
lepas tu kami ke SK Dusun Nyur..Zul senior kami pegang atau mengetuai sekolah tu..
bila tiba kat sekolah tu dia lupa nak bawa surat dari kementerian..
tapi naseb baik la masa tu tak masuk kawasan sekolah lagi terus pergi pejabat..
hehe..jadi kami cadang esok pagi kami akan bergerak ke
SK Dusun Nyur
SK Sikamat
SK Sendayan
Semoga sekolah-sekolah yang kami yang akan pergi ni
mendapat respon yang positif..
diharap juga GB sekolah mood nyer baik dengan kedatangan kami nanti..
hehe..

2 comments:

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin August 18, 2010 at 6:52 PM said...

ko pun jadi minah despatch macam aku?

Trackback by dayana August 18, 2010 at 8:36 PM said...

lebih kurang rr..hehe..kena hntar..cz nti buat program tu..huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...