Followers

::Tak Tidur...::

| Saturday, August 14, 2010 | |
salam semua...
pagi-pagi nie dengan udara yang sejuk...baru lepas hujan...
mana tak nyer berjaga malam sampy ke sahur...
gara-gara ku blogwalking..huhuhu...nak usha-usah skitkan..wakaka
n then cari mana-mana templet yang sesuai untuk my blog...
tak sampai sebulan dah tukar templet lain pulak..emmmm
berjam-jam lamenyer ngadap lappy..
keseorangan dila waktu tu dan nak hilang rasa takut punyer pasal...
pasang la ayat Al-Quran kat lappy ku..hehe..
lepas tu baru la rasa tenang jiwa nih..
selalu nya lepas subuh semestinya tido..huhuh..



jangan selalu amalkan tabiat ini...sekali sekala apa salahnya kan..ahaksss..:P
tetapi anda mampu mengubahnya..=)

6 comments:

Trackback by ღNor LiYaNa SaNa'aღ August 14, 2010 at 4:42 PM said...

aku mintak pun lpas aku p rantau pjg...adoi..

Trackback by dayana August 14, 2010 at 4:49 PM said...

ehhhh terasa plak adikku ni..kihkihkih...

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin August 14, 2010 at 4:50 PM said...

heheh...aku pun tak tido..nak biasakan, dah lah keje masuk pukul 8...kalu amalkan tido..mmg lmbt pergi keje

Trackback by dayana August 14, 2010 at 4:52 PM said...

hawa..

tau xpe..hehe..=)

Trackback by Aniza August 14, 2010 at 11:12 PM said...

sanggup tak tidur?
jangan tidur lama2...hilang pahala puasa =)

Trackback by dayana August 14, 2010 at 11:17 PM said...

tq Aniza beri peringatan kepada saya...hehe..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...