Followers

::TeRsALaH KeTuK PiNtU BiLik::

| Saturday, August 7, 2010 | |
salam semua...

time baru balik dari makan kat luar tadi baru teringat nak cari iron cz esok pagi-pagi
dah nak kena gerak ke UKM..
jadi ku pon tnye la kat kaunter hotel tu kat mana iron baju..katanya kat tingkat 13..
nk di jadikan cerita ku pergi juga kat tingkat 13 nk ambil iron tapi iron tu dia dah buat sekat kat papan iron..jadi pagi esok kena la iron kat tingkat 13...
tanpa berlengah ku pun nk pergi ke tingkat 11 plak cz nk ambil barang kat bilik adik laki ku..no bilik1108..
tanpa segan silu ku ketuk pintu berkali-kali..nape tak buka pintu lagi nie..
tiba adikku ku tegur dari arah kiriku .."long mu wat pe kat situ?"..
pastu baru lah ku tengok nombor bilik 1208..rupenya tingkat 12..ku ingatkan tingkat 11..huhuhu..alamak ku dah tersalah ketuk pintu bilik...
malunyer aku...naseb baik yang ku ketuk pintu xde orang buka..kalu de orang lagi bertambah malu aku...muhahaha......
adik ku gelak kan aku..termasuklah aku gelak diri sendiri..=)

5 comments:

Trackback by Gerakan Timur August 7, 2010 at 10:09 AM said...

Salam,

hehehe... mmg tergezut bila sedar silap kan? hehehe... kene hati2 len kali.

Anyway, thanks for being my follower. I have linked your blog and followed as well.

Don't forget to link mine!

Trackback by BUNGA August 7, 2010 at 4:02 PM said...

salam..
aiseh.. nasib baik x der org bukak pintu.. kalau tak mesti double malu... hehee...

Trackback by ryuki August 7, 2010 at 7:17 PM said...

hahaha....dila wat lawak....<3

Trackback by Aniza August 7, 2010 at 11:59 PM said...

huhu...kelakarlah entry ni. malu giler kalau tuan pintu tu bukak. ape2pun berhati2 k

salam ramadhan, Dalila. selamat menjalani ibadah puasa.

Trackback by dayana August 9, 2010 at 12:52 AM said...

Gerakan Timur: tu la naseb sedar..kalu x men ketuk je pintu tu..hehehe..

Bunga:mesti lah malu giler..hehe

Ryuki:hehehe..lawak..

Aniza: naseb baik x de orang bukak pintu..hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...