Followers

::Dapat Makan Free Kat Restoran NS Corner...Syukur Alhamdulillah::

| Sunday, August 29, 2010 | |
  1. salam semua..macam mana berbuka puasa korang semua..best..=)..baru last last minit plan nak makan kat jaya jusco seremban dua nak buka puasa kat sana...cz kitorang pun seharian terperap je dalam bilik..bz dengan online je...hehe=)...jadi kitorang pun bersiap-siap kuar pergi jalan kaki pergi ke sana...3 dara pingitan..wakakak..:P..dalam keadaan kitorang tengah cikai tapi sekali sekala nk kuar sama kan..sebelum balik raya ni la amik peluang buka puasa sama-sama..
  2. mula-mula plan nak makan steamboot..bajet aku plak lari..tak cukup..huhu..pastu plan nak makan KFC atau Arena JJ nak makan ABC..bila kitorang sampai kat JJ ramai giler orang..baru aku teringat hari ni kan hari minggu...kitorang pilih nak makan KFC..alamak aih memang ramai orang makan kat situ n siap beratur berbaris panjang....huhu..tak jadi makan la...
  3. aku suruh iza buat keputusan nak makan kat mana..dia kata makan kat Restoran NS Corner..kitorang bertiga kuar dari JJ nk pergi kat restoran tu..dekat je dengan JJ..jalan kaki bhai..hehe..
  4. kitorang pun dah alang-alang sampai kat kat restoran tu..layan diri rr kan..ambil lauk awal-awal cz nti berebut-rebut plak orang-orang kat situ..setengah jam kitorang tengok je makanan kat depan mata..bila la mau bukan kan..sabo-sabo..huhu..
(ni la makanan yang kitorang makan kat NS Corner sebelum berbuka..=)
emmm dah dengar azan..nikmati hidangan kat meja tu kan...emmm memang sedap..hehe
pastu kitorang pun jadi hairan kenapa pekerja-pekerja tak kira yang kitorang tengah makan kan..emm dalam hati kata mungkin tak nak kaco tengah berbuka kot..
kitorang makan la sampai licin..cekik darah betul la..:P
dah abis makan mungkin baru diorang nak kira makanan kitorang..n aku tengok kat kaunter tak ada orang pun kat situ..emm iza pun panggil sorang mak cik ni suruh dia kira yang kitorang dah abis makan ni..
pastu dia kata hari NS Corner bagi makan secara percuma..tak payah bayar..kitorang pun terkejut la kan..betul ke tak ni...mak cik tu kata lagi..esok NS Corner ni tutup cz nak renovet restoran tu...ooo baru rr kitorang paham..NS Corner buat amal jariah bulan puasa ni..syukur alhamdulillah...=)..emm memang best..cz tak di sangka-sangka dapat makan free...rezeki..alhamdulillah..
(bajet muka..sebelum berbuka puasa di NS Corner..:P)


(iza n ina adalah adik-beradik...ni la housemate ku..hehe..cute kan..
kalu diorang tahu ni ku puji ni..kembang abih ni...wakaka..)
lepas dapat makan free kan...hahah..gelak setan aku ni...huhu..ok2..
kitorang pergi semula ke JJ nak makan ABC plak..cekik darah betul..huhu..
ABC dah lama betul tak makan jadi makan la..dah tak pandang kiri kanan dah..terus makan n makan...

ni la muka orang macam tak pernah jupa makan ABC..ok tipu je tu..huhu..kempunan sangat nak makan ABC kan..sekarang dah dapat..pastu tinggal separuh je makan..nak abis kan tapi perut dah kenyang sangat..kan dah membazir...len kali jangan buat lagi..huhu..T_T..tak hadam lagi makanan waktu berbuka tadi ..tu la bedal sangat makanan kat NS Corner...
p/s: makan jangan ikut nafsu...jangan membazir...rezeki Tuhan bagi kena bersyukur...=)










4 comments:

Trackback by sugar2 kapas strawberry August 29, 2010 at 10:46 AM said...

mkn free..sape xmo ohhh???sy pon nk..hihi

Trackback by dayana August 29, 2010 at 12:51 PM said...

sugar2 kapas strawberry: rezeki bulan pose..hehe..=)

Trackback by Q August 29, 2010 at 4:56 PM said...

banyaknye abc tu. tak abis bg Q sini. huhuhu

Trackback by dayana August 29, 2010 at 7:30 PM said...

Q:kitorang tapau ABC tu bawa balik..hehehe..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...