Followers

::aKu sUkA..TaPi TaKuT::

| Monday, July 19, 2010 | |

hari ini cerita pasal kucing..
cz dirumah sewa ku ada seekor kucing..namanya NANY..
gambar kucing diatas tu ku ambil dari google imej..cz rupa pict tu sama mukanya macam NANY..hehe..NaNy ni ada tuannya tau..tuannya adalah my roomate ku sendiri..:D
aku suka kucing yang bernama NANY..dia comel dan cute sangat..
tapi satu ja kelemahan aku dengan kucing ni..aku takut mau pegang..rasa geli..kuku yang tajam dan aku takot juga kena gigit..hehe..
pertama kali pegang seekor kucing eeee geli semacam..rasa lembik-lembik badannya tu..
sampai sekarang aku tak pegang dan tak sentuh langsung kucing..apatah lagi si NaNy yang comel sangat tu..lagi tak menyentuhnya..hehe..sori my roomte ku..
gara-gara aku memang takot dengan NaNy tu my roomate kurungnya dalam sangkar besar...
kadang-kadang kesian tengok si NaNy tu seharian dalam sangkarnya..rasa serba salah pulak dengan my roomate..tp my roomate memahami diriku..heheh..tq my roomate..ahakss..

4 comments:

Trackback by Azwandy Bin Muhamad July 19, 2010 at 10:41 AM said...

Salam...
Alahai... nape la takut dgn kucing... bkn sakit pon dia gigit.. Hehe... sy sgt suke kucing...Hehe...

Trackback by dayana July 19, 2010 at 11:17 AM said...

de pengalaman kena kejar dengan kucing waktu kecik dulu..smpy skrg fobia..hehe..

Trackback by Azwandy Bin Muhamad July 22, 2010 at 5:58 PM said...

La.. Ye ke... Biasanye, org yg kejar kucing...
Ni kucing yg kejar org...Hehe...

Trackback by dayana July 22, 2010 at 10:15 PM said...

huhuhu tau tak pe...ni dh terbalik plak..hehe..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...