Followers

::cOnTeSt::MrS LaNun Mr::

| Thursday, July 29, 2010 | |

caption: ::my inspiration::
contest nie dianjurkan oleh: nfak.blogspot.com
member tag:

1 comments:

Trackback by nfahk July 30, 2010 at 2:32 AM said...

dear, gambar ni kena ikut syarat2.. ada 2 lagi syarat yang tak cukup.

1- sertakan GAMBAR SENDIRI bersama jejaka/gadis yang menjadi pakwe/makwe korang ataupun diminati/disayangi/idola korang/secret admire/pelakon kesayangan korang, etc..bukan gambar kawin ok?

2- kena letak nama Mr & Mrs Lanun kat kat orang2 yang dlm gambar ..design dan posing ikut idea korang. ikut suka korang la nak wat cemana. tak edit pun xpe, janji ada "nametag" mr & mrs lanun tu kat gambar korang. paling penting, letak caption.

so nnti u check balik semua syarat kat sini tau.. CONTEST MR & MRS LANUN

nanti i update nama u..:) dont worry, esok masih ada, contest [ON] smpai 11.59 mlm

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...