Followers

::TeRiMa KaSiH::

| Wednesday, July 21, 2010 | |
salam semua hari baru saya dapat berblogging kerana my laptop ada masalah teknikel jadi alamatnya saya kena format laptop..seharian ni saya tak buka facebook langsung..huhu..aku dapat menulis blog hari nie pun atas ehsan housemate ku yang baik hati beri saya pinjam jap laptop dia buat sementera...jadi dapatlah saya menulis blog nie..
di sini juga saya nk ucapkan kepada bloggers-bloggers yang selalu singgah dan baca my blog yang tak seberapa nie dan apa sahaja yang cerita yang mengarut-ngarut yang saya tulis saya minta maaflah..terima kasih juga yang sudi beri komen..dalam 1000 lebih orang yang membaca blog saya..eemm bukannya saya nak bikin kecoh tentang angka yang banyak tapi saya hargai meraka yang menyokong saya dan sudi ziara blog saya..saya ucakan terima kasih tak terhingga..kepada rakan blogers baru:AZWANDY..ANIZA..SAYA_ARIEF..CAHAYAKEWANITAAN DAN SUGAR KAPAS STRAWBERRY dan lain-lain yang sudi baca blog saya dan tak lupa juga kepada rakan-rakan facebook..terima kasih sekali lagi ku ucapkan..tanpa anda siapa la saya..ahakss..hehe..

p/s:penggunaan bahasa formal..panggilan diri untuk saya..tidak menggunakan pekataan aku...poyo je..hehe..ahakss..=)

4 comments:

Trackback by Nur Hawa Mohd Zin July 21, 2010 at 9:57 AM said...

awat hang ni dalila oooooiiii...tak pe..pelan2 nak...enjoy blogging

Trackback by dayana July 21, 2010 at 10:07 AM said...

xde apo ehh..baru nk blajo..ehehe..tq hawa..

Trackback by Azwandy Bin Muhamad July 22, 2010 at 6:13 PM said...

Salam...
Wah, sy pon tersenarai...
Terharunye...Hehe...
Ape2 pon teruskan menulis k...

Trackback by dayana July 22, 2010 at 10:11 PM said...

tq azwandy...=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...